Fascination About petek tamiri

Wiki Article

İster eski idea steel, ister yeni tip plastik (pprc) boru olsun; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı iki karışımlı epoksi macun ve metallic epoksi yapıştırıcısıdır.

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Evinız işyerinin bi doktora ihtiyaç varsa doğru adres Mehmet usta inşaata temelden çatıya tüm tadilat tamirat isinde uzman ve kaliteli işçilik iş bitimi garanti bizim gurevimizdir

Eca marka kombim var. Oturma odasındaki petek ortasından su damlatmaya başladı. Onarımı istiyorum. Ayrıca evdeki tüm peteklerin temizliğinin yapılmasını istiyorum.

Tesisat temizliği yaptırdınız, sızıntı önleyici kimyasal de eklediniz fakat hala kaçak devam ediyorsa mutlaka ısıtma sistemini yenilemeniz gerekmektedir. Isıtma sistemi değiştimi için tıklayarak makalemizi okuyun.

Bu fazla maliyeti ortadan kaldırmak adına petek bakımını aksatmamanız önerilir. Böylece tam ve verimli bir şekilde eviniz ve iş yerleriniz ısınacaktır. Ekonomik bir hizmetin yanı sıra kalıcı bir hizmettir.

Merhabalar kendi özel ekibimizle geliyoruz kırmadan dökmeden robot makinamız da tıkalınız ve su arızanızı cozuyoruz

Sıcak su için musluğunuzu açıp suyun ısınmasını beklemek yerine kombinizde sıcak su derecesini artworkırmalısınız.

Petek temizleme işlemi kombinizin daha verimli çalışmasını ve faturalarınızda da yüzde thirty tasarruf sağlar.

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve boruyu serbest petek tamiri bırakın.

Dairemizdeki petekte kaçak olduğundan vanaları kapattık. Kaçağın kaynağını tespit ettirmek için dairenin alt yapısına zarar vermeden teknik arıza tespiti işlemi yaptırmak istiyoruz.

Şofben, termosifon gibi sıcak su sağlamak için kullanılan kaynaklar elektrik kullanarak ısınma sağladıkları için güvenli sistemler değildir. Sigorta mekanizması ile korunsalar bile zehirlenme riski yüksek oranda mevcuttur. 

Petek bakımları, genelde periyodik olarak 2 yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Report this wiki page